Website onderhoud en up-dates

In de afgelopen jaren hebben we enorm veel ondernemers tevreden gemaakt met een nieuwe, moderne responsive website. Maar we hebben gezien dat het voor veel ondernemers moeilijk is om regelmatig onderhoud te blijven verrichten aan een website. Voor een paar maanden tot een jaar functioneert een site goed afhankelijk van het type bedrijf, maar daarna is de veroudering toch al snel zichtbaar. Dit kan bezoekers van een website een verkeerd beeld geven. Mensen beoordelen bijvoorbeeld de bedrijfskwaliteit vaak op basis van de kwaliteit van de website. Als het laatste nieuws dat op uw site naar voren komt uit 2012 stamt, is er dan sinds die tijd wel iets gebeurd binnen het bedrijf? Wij behoeden onze klanten hiervoor en bieden verschillende manieren om het onderhoud te verrichten.

Website onderhoudspakket

U heeft een prachtige website, maar niet de kennis in huis om de website up-to-date te houden qua techniek en content? Blijf bij de tijd met de website onderhoudspakketten van Yourstyledesign. Hiermee nemen wij het onderhoud van de website uit handen en kunt u zich focussen op uw business.

Promoot uw bedrijf online

Online marketing is alles waarmee uw bedrijf (betaald) zichtbaar is op het internet. Denk bijvoorbeeld aan online banners en advertenties. Yourstyledesign zorgt voor een eenduidige uitstraling binnen al uw online marketing uitingen en meet de conversie….

Vindbaar in Google

Er zijn manieren om gemakkelijker gevonden te worden op Google. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken kunt u om zonder advertenties hoger te komen staan in de Google zoekresultaten. Zo klikken klanten eerder op uw website dan op die van de concurrent. Nadat uw vindbaar bent op internet is uw belangrijkste doel: conversie optimalisatie. Ja, juist! Geld verdienen.

Zoekmachine (basis)tips:

 1. Gebruik zoekwoord in paginatitel
 2. Gebruik zoekwoord in URL en domeinnaam
 3. Gebruik zoekwoord in content
 4. Gebruik zoekwoord in headings (h1, h2, h3)
 5. Gebruik ALT-tags en TITLE-tags
 6. Gebruik interne links en externe links
 7. Toevoegen van zoekmachine sitemaps
 8. Laadtijd en snelheid van de pagina´s
 9. Beperkte folderdiepte van de website
 10. Aantal backlinks (binnenkomende links) op verschillende pagina’s
 11. …en nog 64 tips op aanvraag

Andere websites kunnen voor u dus van belang zijn om hoog te scoren in Google. Daarnaast is Social Media al een tijd in opkomst en speelt het een grote rol in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.


geschreven door
Mitchell Bakker
mitchell@yourstyledesign.nl

Kennis Secties

 • Grafisch (10)
 • Marketing (8)
 • Optimalisatie (3)
 • Projecten (2)
 • Strategie (14)
 • Websites (9)
 • Wordpress plugins (1)