De stijl van Yourstyledesign

Jong, eigenwijs en vol energie: dat is het team van Yourstyledesign! Een mix van talenten en karakters met als gemene deler de ambitie om samen met u succesvol te zijn. Benieuwd naar onze stijl en naar wie wat doet binnen ons bedrijf? Lees het hier en kom gerust eens langs om kennis te maken.

Adwin van Trigt

Communicatie-expert
Adwin is altijd druk: druk voor zijn klanten én druk voor zijn collega’s. Als jonge ondernemer is Adwin verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen YSD. Voor klanten is hij het aanspreekpunt en degene die met u aan tafel gaat om de strategie te bepalen. Hier gaat hij vervolgens creatief mee aan de slag. Zijn doel? Altijd samen succesvol!

Luuk van Amsterdam

Grafisch ontwerper
Ons grafisch genie. Luuk weet alles over vormgeven en is verantwoordelijk voor de grafische zaken binnen YSD. Bij Luuk kun je terecht voor webontwerpen, folders, flyers, brochures, enzovoorts. Als het mooi moet zijn, is Luuk de man.

Mitchell Bakker

Online media specialist

Mitchell heeft als functietitel Online media specialist maar is daarnaast de vaste telefonist binnen YSD. Vergroeid met zijn telefoon doet hij er iedere dag alles aan om perfecte projecten te realiseren. Zijn motto? Less is more.

Michael Krouwel

Administratie
Cijfers, cijfers en nog eens cijfers: Michael is er gek op! Hij is degene die ervoor zorgt dat alle administratie binnen YSD op rolletjes loopt.

Bjorn Manintveld

Backend development
Bjorn bouwt de technische zaken voor de mooiste websites. Techniek is volgens Bjorn dan ook minstens zo belangrijk als een mooi ontwerp! Verder is Bjorn de dj binnen YSD en zorgt hij ervoor dat we elke dag een goede lunch eten.

Dion de Koning

Front-end developer
Dion loopt stage bij YSD, hij studeert HBO informatica. Daar leert hij dat het bij websites om meer gaat dan om het ontwerp alleen. En die kennis brengt hij bij YSD meteen in de praktijk! Dion omkopen? Dat kan met koffie en stroopwafels.

Thomas Bulten

Front-end developer
Thomas zit in zijn laatste jaar van de MBO-opleiding applicatie ontwikkeling. Tijdens zijn stage bij Yourstyledesign is hij verantwoordelijk voor de voorkant van een website. Naast zijn stage is Thomas veel met hockey bezig.

Dave de Koning

Front-end developer
Dave is 4 dagen te vinden bij Yourstyledesign. Bij zijn vorige werkgever heeft hij naast zijn werk een opleiding gevolgd. Dave krijgt nu de kans om zijn carrière switch te realiseren bij Youstyledesign.