De stijl van Yourstyledesign

Jong, eigenwijs en vol energie: dat is het team van Yourstyledesign! Een mix van talenten en karakters met als gemene deler de ambitie om samen met u succesvol te zijn. Benieuwd naar onze stijl en naar wie wat doet binnen ons bedrijf? Lees het hier en kom gerust eens langs om kennis te maken.

Adwin van Trigt

Strategie en marketing
Adwin is gek op innovatie en altijd op de hoogte van de laatste marketingtrends! Gefocust op resultaat bedenkt hij marketing strategieën die de klant succesvol maken. Zijn doel? Altijd samen succesvol!

Luuk van Amsterdam

Grafisch ontwerper
Ons grafisch genie. Luuk weet alles over vormgeven en is verantwoordelijk voor de grafische zaken binnen YSD. Bij Luuk kun je terecht voor webontwerpen, folders, flyers, brochures, enzovoorts. Als het mooi moet zijn, is Luuk de man.

Mitchell Bakker

Online media specialist

Mitchell heeft als functietitel Online media specialist maar is daarnaast de vaste telefonist binnen YSD. Vergroeid met zijn telefoon doet hij er iedere dag alles aan om perfecte projecten te realiseren. Zijn motto? Less is more.

Michael Krouwel

Administratie
Cijfers, cijfers en nog eens cijfers: Michael is er gek op! Hij is degene die ervoor zorgt dat alle administratie binnen YSD op rolletjes loopt.

Bjorn Manintveld

Backend development
Bjorn bouwt de technische zaken voor de mooiste websites. Techniek is volgens Bjorn dan ook minstens zo belangrijk als een mooi ontwerp! Verder is Bjorn de dj binnen YSD en zorgt hij ervoor dat we elke dag een goede lunch eten.

Dion de Koning

Back-end developer
Dion werkt al enkele jaren bij Yourstyledesign en hij doet dat momenteel naast zijn opleiding HBO informatica. Dion werkt doorgaans aan custom plugins, webapplicaties en modules. Dion omkopen? Dat kan met koffie en stroopwafels.

Thomas Bulten

Front-end developer
Thomas is na zijn studie applicatie ontwikkeling direct aan de slag gegaan bij Yourstyledesign. Thomas focust zich vooral op websitebouw en applicatie onderhoud. Daarnaast is Thomas een waar tafeltennis talent gebleken.

Dave de Koning

Front-end developer
Dave ooit metaalbewerker, heeft zijn droom om programmeur te worden waargemaakt! Inmiddels al weer enige tijd een vaste waarde in ons team. Altijd georganiseerd en de rust zelve richt Dave zich met name op de Front-End bouw van websites en applicaties.