Inmiddels is het alweer ruim 2,5 jaar geleden dat we echt nauw met elkaar samenwerkte. Op dit moment hebben we alleen nog het onderhoud van onze website e.d. bij jullie. Echter waarderen wij het heel erg dat wij met vragen omtrent onze website, het gebruik van de social media e.d. bij jullie terecht kunnen. Zo vonden we de hulp bij het opstarten van een facebook promotie erg prettig. Een tip voor jullie: behoudt jullie persoonlijkheid en laagdrempeligheid. Ook al groeien jullie goed, zijn jullie inmiddels met meerdere werknemers. Probeer het één of één contact met de klant te behouden, dat ervaren wij in ieder geval als erg prettig en ik denk dat dat jullie siert als 'dorps' bedrijf.
Sinds vorig jaar werken wij vanuit verschillende bedrijven (Op Woensdag en Trust Marketing) samen met Yourstyledesign. Snelheid, creativiteit, kwaliteit en ambitie zijn woorden die Yourstyledesign omschrijven. Yourstyledesign denkt met ons mee in oplossingen en zorgt er op die manier voor dat wij ons kunnen onderscheiden van de concurrenten. Medewerkers van Yourstyledesign lopen net een stapje harder dan andere bedrijven en dat is heel fijn samenwerken.
Yourstyledesign staat in mijn ogen voor een bedrijf met enthousiaste klantvriendelijke medewerkers met goede ideeën op zowel het eigen ICT gebied als meedenken met datgene wat de opdrachtgever echt bij zijn eigen klantenkring wil bereiken. Door hun frisse blik en professionele kennis dragen ze daar op een prettige en toegankelijke manier aan bij. De energie straalt er vanaf en dat is prettig om te merken. De opdrachten worden stipt en volgens afspraak gerealiseerd.  Wij waren zeer tevreden en gezien de goede respons van onze bezoekers waren zij dat ook!
Wij zijn erg blij met de samenwerking met YSD. De pakkende manier van ontwerpen voor de uitstraling van ons bedrijf en de vele evenementen er omheen, het makkelijke contact en de aangeboden ideeën uit YSD om ons bedrijf beter te maken zijn voor ons positieve pluspunten. De ontspannen manier van werken past bij ons, maar ook als het even snel en lastminute moet, zijn we bij hen aan het goede adres.
Yourstyledesign heeft ons de afgelopen 2 jaar geholpen met het ontwikkelen van een informatieve internetsite, met bijbehorende foto's en onze laatste menukaart bij Lunchcafe Mezzo Mezzo. Voor Bickels snacks hebben zij onze totale huisstijl ontworpen, rond onze verbouwing en heropening! Ook regelen zij onze flyers en de verspreiding hiervan, naar volle tevredenheid. Al deze zaken kwamen netjes binnen de afgesproken periode voor elkaar! Kortom hier schrijft een tevreden klant.
NT2Spraak is sinds 2012 klant bij Yourstyledesign voor onderhoud van de website. Vorig jaar heeft Yourstyledesign een nieuwe website voor NT2Spraak gebouwd, inclusief een betalingssysteem voor online training van NT2-docenten. Ik ben heel tevreden over het proces en het resultaat: Mitchell neemt de tijd om verschillende opties op het gebied van lay-out en techniek te bespreken en denkt actief mee over toepassingen en presentatie. Collega's maken regelmatig complimenten over de website, dankzij Yourstyledesign!
Via het Startersfonds van Robobank Groene Hart, ben ik met Yourstyledesign aan de slag gegaan voor de realisatie van de complete huisstijl van mijn onderneming. Mede door creativiteit en inzicht van jong en gedreven personeel, ben ik zeer tevreden over het eindresultaat. Yourstyledesign heeft mij verrast met een uniek en doeltreffend eindproduct! Ook voor vragen in het na-traject, toen het eindproduct al was afgeleverd, stond Yourstyledesign voor mij klaar.
Passie! Een bedrijf dat mee denkt, een bedrijf dat een visie heeft en ook de moed heeft om dit te vertellen; je ook om 10uur ‘s avonds een bericht stuurt en niet omdat dit dan een maatstaf zou zijn, maar puur om aan te geven betrokken te zijn bij mijn onderneming.  Het is al een hele kunst om onderscheidend te zijn en dat vooral ook te blijven. Hier is professionele ondersteuning  absoluut een noodzakelijkheid en dat heb ik bij Yourstyledesign gevonden.
Met de opstart van mijn project om de Risico Inventarisatie & Evaluatie onder de aandacht te brengen bij heel ondernemend Nederland, zocht ik contact met Your Style Design. Mijn grote vraag, “willen jullie met mij meedenken en helpen mijn idee vorm te geven via een website”, werd meteen opgepakt. Al snel bleek dat het een site moest worden met een extra functie. Dus nog wat lastiger, voor YSD geen probleem. Het werd een heel proces met veelvuldig contact, uitwerken van het plan, iets maken en weer bijstellen, tegenslagen overwinnen door in de steek latende techniek enz. enz. Na al het verzette werk bleek er de dag na het online gaan er een storing bij te zijn bij de webhosting. Ook buiten kantooruren stond YSD toen voor mij klaar. Maar… uiteindelijk was het eindproduct online, precies zoals ik het wilde. En het functioneert ! Tot nu toe heb ik alleen maar positieve reacties gekregen. Gaandeweg ben ik zelf ook in staat om tussentijdse aanpassingen door te voeren dankzij de geduldige uitleg van YSD.
Wij werken al een aantal jaren met Yourstyledesign samen. Het team van Yourstyledesign is snel, altijd bereikbaar en zeer betrouwbaar. Tevens zijn zij in staat om zich in verschillende voor ons relevante business situaties te verdiepen en  houdt het team ons altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij ons volledig op eigen kerntaken concentreren.
Yourstyledesign helpt ons op proactieve wijze bij het verbeteren van onze online dienstverlening. Onze vragen en verzoeken worden direct opgepakt en er wordt duidelijk gecommuniceerd over wanneer iets wordt opgeleverd. Yourstyle heeft inmiddels meer dan 10 websites voor ons opgeleverd, waaronder ook een aantal complexe. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. En als er een keer iets niet helemaal goed gaat, dan wordt het vaak direct aangepast. Pluspunt: je hebt vaak direct de juiste persoon aan de lijn ipv dat je 3 keer wordt doorverbonden. Kortom: een prima dienstverlening.
Zoetemelk Pro Indoorcycling heeft gekozen voor Yourstyledesign. Yourstyledesign is een media ondersteunend groep designers met ieder een individuele specialisatie en kracht. Met een directe benadering en contact naar de klant bundelen ze met elkaar hun krachten en neemt een ieder hierin z’n taak / verantwoordelijkheid. De website wordt goed vorm gegeven,  gestuurd  en geheel naar eigen wens opgemaakt. Het product wordt bewaakt en beheert. Zijn zeer behulpzaam en veranderingen worden vrijwel direct opgelost.  YSD heeft zo ook het bedrijfslogo ontworpen. Dit is meer dan naar tevredenheid gelukt. Origineel, eigenzinnig en vooral  is de identiteit van het bedrijf herkenbaar.  De behulpzaamheid naar het oplossen van email en ICT problemen schuwen ze niet. De kennis die binnen dit team aanwezig is maakt wie ze zijn. Een fijn en open team om mee te werken.
Rederij van der Meer - VarendFeesten heeft nu zo een kleine 3 jaar haar website ondergebracht bij Your Style en dit bevalt ons prima. Via een gezamenlijke vriend kregen wij te horen dat Mitchel Bakker een eigen bedrijf was begonnen en wij waren op dat moment op zoek naar een andere partij die ons met onze website kon ondersteunen. Wij waren het gelijk eens dat jonge enthousiaste ondernemers een gunfactor verdienen en voor ons was de keus snel gemaakt. De samenwerking is vanaf het begin af aan erg prettig en de mensen bij Your Style zijn allemaal vriendelijke en enthousiaste mensen. Hoe wij Your Style zien?
  • enthousiast team
  • meedenkend met ons bedrijf
  • klantvriendelijk
  • snel handelen
Een aantal jaren zijn wij op zoek geweest naar de juiste partij om onze Adwords-campagnes en het website-ontwerp te laten verzorgen. Uiteindelijk, via via, kwamen wij terecht bij YourStyleDesign en daar zijn wij tot op de dag van vandaag maar erg blij mee! Zij nemen alles uit handen, begrijpen de materie maar al te goed, denken mee en vooruit, zijn bereikbaar, accuraat en komen altijd hun afspraken na! Wat wil een mens nog meer?!
Via een tevreden partner van YSD ben ik in contact gekomen met YSD. Een tevreden relatie is me veel waard als het gaat om de keuze voor een bedrijf. YSD is een bedrijf dat snel handelt, de lead houdt in proces, intelligente oplossingen bedenkt voor vraagstukken en graag meedenkt. YSD ziet wat er speelt in technische ontwikkelingen en in de markt. YSD richt zich op het MKB en is zelf kleinschalig van omvang. Een partner waar ik graag mee samen werk.
Bodystore.nl is erg tevreden over de dienstverlening van YSD. Ze kunnen zich goed verplaatsen in de klant en hebben een resultaatgerichte manier van werken. Ze zijn erg enthousiast en denken goed met ons mee. YSD werken op een frisse en transparante manier. We hebben samen met YSD onze website een nieuwe uitstraling gegeven waardoor de site frisser en moderner overkomt, ook kan men nu beter door de site navigeren. Kortom we zijn blij met deze samenwerking. Neem zelf maar eens een kijkje op onze site: www.bodystore.nl
Al enkele jaren werken we voor verschillende klanten met grote tevredenheid samen met Yourstyledesign. We komen graag terug vanwege het hoge kennisniveau, de bereidheid voor die extra stap en de niet aflatende service die wordt geboden. Yourstyledesign kenmerkt zich door haar originele designs en haar punctuele aanpak gedurende het hele proces. Ook het communiceren met klanten en opdrachtgevers staat hoog in het vaandel. De jonge mensen achter YSD houden ervan op buiten de gebaande paden te denken en met oplossingen te komen die doelmatig, voordelig en creatief zijn. En zijn er dan een keer problemen na de oplevering dan stellen ze alles in het werk (ook in het weekend) om deze snel en adequaat op te lossen. Een fijne club om mee te werken.
Yourstyledesign ondersteunt ons en onze klanten naar volle tevredenheid op het gebied van Wordpress. De mannen van Yourstyledesign zijn net als wij jonge en gedreven ondernemers/specialisten, dus de klik was er meteen. Yourstyledesign levert kwaliteit, denkt mee met de klant en komt afspraken na. Lijkt vanzelfsprekend, maar is het helaas niet altijd. Wij zijn er daarom ook van overtuigd dat we een lange en succesvolle samenwerking met Yourstyledesign gaan hebben.
Via een tevreden partner van YSD ben ik in contact gekomen met YSD. Een tevreden relatie is me veel waard als het gaat om de keuze voor een bedrijf. YSD is een bedrijf dat snel handelt, de lead houdt in proces, intelligente oplossingen bedenkt voor vraagstukken en graag meedenkt. YSD ziet wat er speelt qua grafische en technische ontwikkelingen in de markt. YSD ontwikkelde de compleet nieuwe catalogus 2016 voor Rusland en het Midden-Oosten, waar wij ondertussen veel tevreden reacties op hebben mogen ontvangen.
VandenBroecke Kliniek werkt vanaf dag 1 nauw samen met YourStyledesign. Bewust hebben wij gekozen voor een bedrijf met jonge ambitieuze ondernemers. Het toegankelijke contact, de klantgerichtheid en het professionele werk maken het erg fijn samenwerken. De snelle beschikbaarheid (of dat er beschikbaarheid wordt gecreëerd) maakt het helemaal af. Ook met onze andere labels (Kliniek Vrijdag, Huidkliniek De Vliet, Kliniek Vrijdag & V-Klinieken) werken we inmiddels prettig samen. YourStyledesign ontzorgd ons.
Onze sites:
v-klinieken.nl kliniekvrijdag.nl huidkliniekdevliet.nl vandenbroeckekliniek.nl
Ik heb voor Yourstyledesign gekozen, omdat het een jong en modern bedrijf is. Zelf ben ik ook een jonge ondernemer en vandaar dat ik een goede aansluiting kon vinden bij de medewerkers van Yourstyledesign. De medewerkers staan open voor je eigen ideeën en nemen hier dan ook de tijd voor. Samen zijn wij tot een mooie en frisse huisstijl voor mijn ijssalon Mel's gekomen. Yourstyledesign levert producten met een uitstekende kwaliteit! De medewerkers van Yourstyledesign zijn goed bereikbaar en je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt.
Yourstyledesign werd aangeraden door een partner van ons. De afgelopen maanden hebben zij onze huisstijl doorgevoerd op onze productlijnen van o.a. Oostenrijk, Nederland en Estland. Alle producten zijn opgeleverd binnen afgesproken deadlines en het contact met Luuk ervaarde wij als prettig, snel en professioneel.
ONLIME is naar volle tevredenheid partner bij YSD. Het is belangrijk om een partner te hebben die snel schakelt, nauw betrokken is, deskundig werkt, terugkoppeling biedt & klanten bedrijfsmatig het juiste pad leidt. De jongens van YSD bieden dit. ONLIME gelooft in de kracht van analyse, kruisverbanden leggen en het bieden van een juiste basis voor het vergroten van online aanwezigheid. Hierin kunnen wij elkaar vinden en versterken. YSD is door zijn geïntegreerde kennis over zowel marketing als web een unicum in zijn grootte.