Willem Blaeu

OSG Willem Blaeu is een kleinschalige scholengemeenschap in Alkmaar met ruim 850 leerlingen. Het personeelsbestand bestaat uit 80 docenten en ongeveer 20 medewerkers voor de onderwijs ondersteunende taken.

Vraag

In samenwerking met Dokter Klik uit Amsterdam een volledig nieuwe website opzetten, waarbij gelet dient te worden op zoekmachine instellingen, navigatie / pagina structuur, huisstijl doorvoering en responsive design.

Bekijk de website

Oplossing

Het was duidelijk dat de oude website uit 2013 toe was aan vernieuwing van design en techniek. Willem Blaeu wilde graag een gebruiksvriendelijker CMS dan Joomla en vonden dit in Wordpress. De medewerkers van Willem Blaeu onderhouden verschillende onderdelen binnen de website en hebben eigen rollen en rechten gekregen. Ook de implementatie van diverse conversiecodes kan direct worden uitgevoerd door onze marketing partner Dokter Klik via de Google tag manager en andere handige oplossingen van Yourstyledesign.

Resultaat

Gebruiksvriendelijke navigatie: De navigatie is bepaald vanuit de doelgroep voor de website, namelijk de ouders en leerlingen. Alle informatie is vindbaar binnen (2 lagen structuur) 3 klikken en direct via de zoekfunctie.

Responsive website: De complete website is responsive ontworpen en technisch uitgewerkt. Verder bevat de website een handige zoekfunctie, koppeling met Mailchimp, diverse templates, diverse widget opties, agenda en blog functionaliteit.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Mitchell Bakker - Online media specialist

Maak een afspraak!

Willem Blaeu