VandenBroecke Klinieken

VandenBroecke is de grootste specialist van Nederland in ooglidcorrecties. Naast de merknaam VandenBroecke worden andere kliniek namen gevoerd voor diverse specialisaties. Dit heeft VandenBroecke weten te bewerkstelligen in slechts 2,5 jaar.

Vraag

Creëer een merkidentiteit voor VandenBroecke kliniek en zorg dat dit doorgevoerd kan worden in diverse communicatie uitingen. Houd daarnaast rekening met het feit dat VandenBroecke kliniek een startup is.

Bekijk de website

Oplossing

Na een korte strategische sessie kwamen Yourstyledesign en VandenBroecke kliniek tot andere conclusies. Niet het gehele assortiment aan operaties moest in het dienstenpakket worden opgenomen. Specialisaties op het gebied van ooglidcorrecties, botox, labiaplastiek en laserbehandelingen dienden apart in de markt gezet te worden. Te starten met het grootste gat in de markt op het gebied van privé klinieken: ooglidcorrecties. Daarnaast is er ingeschoten op zowel de korte als lange termijn strategie, door middel van (online) advertenties en content management.

VandenBroecke Kliniek werkt vanaf dag 1 nauw samen met YourStyledesign. Bewust hebben wij gekozen voor een bedrijf met jonge ambitieuze ondernemers. Het toegankelijke contact, de klantgerichtheid en het professionele werk maken het erg fijn samenwerken. De snelle beschikbaarheid (of dat er beschikbaarheid wordt gecreëerd) maakt het helemaal af. Ook met onze andere labels (Kliniek Vrijdag, Huidkliniek De Vliet, Kliniek Vrijdag & V-Klinieken) werken we inmiddels prettig samen. YourStyledesign ontzorgd ons.
Onze sites:
v-klinieken.nl kliniekvrijdag.nl huidkliniekdevliet.nl vandenbroeckekliniek.nl

Resultaat

Unieke huisstijlen: Alle huisstijlen van de verschillende klinieken zijn gericht op de specialisatie van de kliniek. Ieder heeft een uniek logo, lettertype, kleurstelling, fotografie en verhaal. In de basis sluit het aan op de huisstijl van VandenBroecke kliniek.

Slimme websites: De klant heeft volledige controle over zijn / haar website. Uiteraard zijn de websites geoptimaliseerd voor tablet en mobiel, met mobiel menu. Koppelingen met het CRM, fixed call-to-actions, klantreacties en review sterren zijn enkele conversie verhogers binnen de websites.

Doelgerichte campagnes & cross-selling: Omdat alle klinieken zich focussen op een andere markt zijn Google Adwords, facebook marketing en remarketing campagnes specifiek op branche en locatie ingericht. Op deze manier voorkomt VandenBroecke dat zij te veel betaald voor verkeerde klikken.

Conversie optimalisatie: Voor VandenBroecke kliniek wordt elke maand iedere conversie onder de loep genomen. Tijdens de maandmeeting optimaliseert Yourstyledesign samen met VandenBroecke kliniek de (online) campagnes.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Luuk van Amsterdam - Grafisch ontwerper

Maak een afspraak!

VandenBroecke kliniek