Taleninstituut Nederland

Taleninstituut Nederland verzorgt op maat gemaakte taaltrainingen voor individuen en groepen. Onze deelnemers zijn werkzaam voor kleine en grote organisaties in binnen en buitenland en actief op diverse vakgebieden.

Vraag

Bedenk een online strategie voor Taleninstituut Nederland en bewaak onze huisstijl voor diverse communicatie uitingen.

Bekijk de website

Oplossing

Landingspagina's, microsites, specifieke content, specialisatie websites en geoptimaliseerde taleninstituut websites op gebied van snelheid, "adaptive" responsive design en zoekmachine optimalisatie in combinatie met ijzersterk ingerichte en geoptimaliseerde Adwords campagnes dragen bij aan het succes van Taleninstituut Nederland. Er is gefocust op een lange termijn strategie.

Wij werken al een aantal jaren met Yourstyledesign samen. Het team van Yourstyledesign is snel, altijd bereikbaar en zeer betrouwbaar. Tevens zijn zij in staat om zich in verschillende voor ons relevante business situaties te verdiepen en  houdt het team ons altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij ons volledig op eigen kerntaken concentreren.

Resultaat

Huisstijl doorontwikkeling: Mappen, folders, visitekaartjes etc. worden ontworpen en geleverd voor alle taalinstituten en cursus afdelingen.

Zoekmachine optimalisatie: Voor diverse sites van Taleninstituut Nederland is zoekmachine optimalisatie en linkbuilding toegepast voor "cursus zakelijk" specifieke termen.

"Adaptive" responsive design: Alle websites zijn gebouwd op een responsive framework van Yourstyledesign en zijn geoptimaliseerd voor tablets en telefoons.

Google Adwords bewaking: Campagnes voor de diverse websites en zoekwoorden worden bewaakt en geoptimaliseerd in samenwerking met partners van Yourstyledesign.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Mitchell Bakker - Online media specialist

Maak een afspraak!

Taleninstituut Nederland