Music All In

Muziekwinkelbedrijf Music All In bestaat uit drie fysieke winkels en één webshop. Ooit 33 jaar geleden gestart als platenwinkeltje in Noordwijkerhout door Jan Aandewiel.

Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorme groei gemaakt en is inmiddels één van de toonaangevende bedrijven in de branche. Music All In gelooft in een persoonlijke benadering van haar klanten en in passie voor muziek. Deze passie komt terug in de nauwkeurige selectie van het assortiment, persoonlijk advies en betrouwbare service.

De opdracht

Yourstyledesign is gevraagd om het huidige imago van Music All In onder de loep te nemen en te kijken of dit nog voldoende overeen kwam met het gewenste imago. Wat bleek was dat twee van de belangrijkste kernwaarde 'Persoonlijke aandacht en productkennis' in de huidige communicatie en met name de website onvoldoende naar voren kwamen. Yourstyledesign heeft samen met Music All In de merkidentiteit weer scherp neergezet en enkele verbeteringen aangedragen in de huidige communicatiemiddelen.

Samen met onze partners heeft Yourstyledesign het re-design van de website aangepakt. Het ontbrak de oude website aan persoonlijke uitstraling en productinformatie. Op basis van Google Analytics zijn een aantal aanpassingen in de navigatiestructuur aangepast om de website gebruiksvriendelijker te maken.

Naast online communicatiemiddelen hebben wij ook gewerkt aan productfolders, banners, tassen en een complete december campagne verzorgd.

Decemberactie

Een decemberactie gepaard met een paar extra koopavonden zorgt altijd voor de nodige extra buzz en omzet in deze feestelijke maand. Maar hoe zorg je ervoor dat je (potentiele) klanten hier op af komen?

Samen met Music All In heeft Yourstyledesign op basis van een vastgesteld budget een aantal creatieve marketingconcepten bedacht. Gezamenlijk is besloten om een direct mailing naar al hun (vaste) klanten te verzenden. Hierin werden klanten bedankt en uiteraard leuke acties aangeboden. Deze sale week is online ook bekend gemaakt en doormiddel van een Google AdWords campagne ondersteund.