Mels ijssalon

Bij Mels ijssalons kun je terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Het ijs wordt met passie bereid op basis van verse ingrediënten en natuurlijke grondstoffen.

Vraag

Creëer een strategie inclusief te voeren bedrijfsnaam welke aansluit op laagdrempelig ambachtelijk ijs en voer dit in alle communicatie-uitingen door voor een ijssalon.

Bekijk de website

Oplossing

Slechts twee strategische sessies (en een heleboel namen) waren nodig voor de strategie en naam MELS, uiteraard afgeleid uit de naam van de eigenaar: Melvin. Mels, vlot, kort, krachtig en nog zonder imago en bekendheid. Op basis van een mindmap is er nagedacht over fotografie, kleuren, typografie en beeldmerken. Voor het logo is gekozen voor een sterk beeldmerk in de vorm van een hexagoon. De huisstijl is gedefinieerd in het (merk)handboek.

Ik heb voor Yourstyledesign gekozen, omdat het een jong en modern bedrijf is. Zelf ben ik ook een jonge ondernemer en vandaar dat ik een goede aansluiting kon vinden bij de medewerkers van Yourstyledesign. De medewerkers staan open voor je eigen ideeën en nemen hier dan ook de tijd voor. Samen zijn wij tot een mooie en frisse huisstijl voor mijn ijssalon Mel's gekomen. Yourstyledesign levert producten met een uitstekende kwaliteit! De medewerkers van Yourstyledesign zijn goed bereikbaar en je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt.

Resultaat

Krachtige naam & huisstijl: De naam Mels wordt ondersteund door een sterk logo met beeldmerk en een complete huisstijl.

Schaalbare website: De klant heeft volledige controle over zijn / haar website. Uiteraard zijn de websites geoptimaliseerd voor tablet en mobiel, met mobiel menu. Gekoppeld aan Instagram feeds voor directe sfeerfoto's van klanten, simpele navigatie en duidelijke call-to-actions.

Bestickering pand: Volledig pand ontwerp en realisatie op locatie in samenwerking met partners van Yourstyledesign.

Flyers & acties: Zeker een startup moet onder de aandacht komen. Met een informatieve flyer en leuke openingsacties offline en online is dit gerealiseerd.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Luuk van Amsterdam - Grafisch ontwerper

Maak een afspraak!

IJssalon Mels