Greneth Plants

Greneth Plants is leverancier van hoge kwaliteit Young plants. Met veel zakenrelaties onder telers en importeurs, doet Greneth Plants zaken met Oost-Europa, Rusland en het Midden-Oosten.

Vraag

Ontwerp een nieuwe productcatalogus in het Engels en Russisch met een compleet nieuwe uitstraling, waarbij overzicht en gebruiksgemak centraal staan.

Bekijk de website

Oplossing

Na diverse intake gesprekken werd duidelijk dat de gehele brochure van 2015 op de schop ging. Nieuw beeldmateriaal werd geschoten, kleuren per categorie, productgroepen / leveranciers, overzichtelijke index zouden het navigeren eenvoudiger maken. Specifieke informatie wordt per soort afgestemd, zoals levertijden, groeiperioden, wortelgroottes, aantallen etc.

Via een tevreden partner van YSD ben ik in contact gekomen met YSD. Een tevreden relatie is me veel waard als het gaat om de keuze voor een bedrijf. YSD is een bedrijf dat snel handelt, de lead houdt in proces, intelligente oplossingen bedenkt voor vraagstukken en graag meedenkt. YSD ziet wat er speelt qua grafische en technische ontwikkelingen in de markt. YSD ontwikkelde de compleet nieuwe catalogus 2016 voor Rusland en het Midden-Oosten, waar wij ondertussen veel tevreden reacties op hebben mogen ontvangen.

Resultaat

Russische en Engelse brochure: Een 120 pagina's tellende brochure met goede productfotografie, sfeerbeelden, een duidelijke index en belangrijk productadvies per type Young Plant.

Gebruiksvriendelijke webshop/site: Naast de brochure wordt in samenwerking met Greneth Plants gewerkt aan een nieuwe webshop met slimme zoekfunctionaliteiten, filters, overzicht en optimalisatie voor mobiel en tablet gebruik.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Luuk van Amsterdam - Grafisch ontwerper

Maak een afspraak!

Greneth Plants