fitforme

Fitforme is een grote leverancier van wetenschappelijk ontwikkelde en geteste vitamines en voedingssupplementen. Deze worden door heel Europa voorgeschreven door artsen. De vraag van Fitforme was om een complete verpakkingslijn te realiseren binnen strakke deadlines en te ondersteunen in de ontwikkeling van de huisstijl.

Oplossing

Spoedopdracht: ondersteuning van de grafische afdeling in samenwerking met Yourstyledesign. Eigen categorie├źn, kleuren en swooshes bedacht door Yourstyledesign, zodat er logisch onderscheid gemaakt kan worden door de consument tussen de verschillende producten van fitforme.

Yourstyledesign werd aangeraden door een partner van ons. De afgelopen maanden hebben zij onze huisstijl doorgevoerd op onze productlijnen van o.a. Oostenrijk, Nederland en Estland. Alle producten zijn opgeleverd binnen afgesproken deadlines en het contact met Luuk ervaarde wij als prettig, snel en professioneel.

Resultaat

Verpakkingslijn: Nadat het huisstijl handboek door Fabrique was aangeleverd en aangepast door Yourstyledesign is de complete productlijn voor 14 landen in InDesign ontworpen en in kant-en-klare drukwerkbestanden aangeleverd.

Product rendering: Voor zowel print als web is de 3D product rendering gerealiseerd. Deze renders zijn terug te vinden op de nieuwe website en in onder andere product en informatie brochures.

Productfolder & ontwerp: Functioneel uitgedacht en grafisch ontworpen product brochures op basis van het huisstijl handboek. Ook huisstijl uitingen en overige promotiemiddelen werden vormgegeven door Yourstyledesign.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Luuk van Amsterdam - Grafisch ontwerper

Maak een afspraak!

FitForMe