Duineveld

Kwekerij Duineveld is trots op iedere hyacint en op iedere narcis die bij hen in Lisse gekweekt wordt. Aan hun bol-op-pot-producten van hoge kwaliteit voegen zij waarde toe in de vorm van vazen en ander decoratiemateriaal. Van seizoensgebonden stukken voor het voorjaar tot decoratieve bollen voor de Kerst: Duineveld kan het leveren.

De vraag:
Duineveld kwam bij Yourstyledesign voor een uitgebreide brochure met daarin het nieuwe productaanbod. De aanleiding? Een aantal belangrijke beurzen waar het ruime productaanbod van Duineveld diende te worden gepresenteerd: een duidelijke deadline dus. Nadat de brochure succesvol en volgens planning was opgeleverd, besloot Duineveld om Yourstyledesign ook in te schakelen voor een nieuwe website.

Bekijk de website

Alle bollen online

Dat de opdrachtgever tevreden was, bleek wel uit de vervolgopdracht om de website van Duineveld in dezelfde (huis)stijl als de brochure te realiseren. Het plan voor de nieuwe site was duidelijk: een informatieve site met als voornaamste doel de bezoeker naar het aanbod van Duineveld leiden.

Het resultaat is een zogenaamde one-pager: een enkele webpagina met uitsluitend de benodigde informatie en geen poespas. Qua stijl even fris en uitnodigend als de brochure. Veel kleurrijke bloemen, foto’s van de producten en de kwekerij en – het belangrijkste – duidelijkheid over wanneer welke bol-op-pot leverbaar en bestelbaar is.

Resultaat

Brochure
Een uitgebreide brochure met productinformatie.

Huisstijlontwikkeling
Restyling van bestaand logo en ontwikkeling van bijbehorende huisstijl voor brochure.

Website
One page website met heldere informatie over producten en verkrijgbaarheid.