De vergulde vos

Zomaar een eetcafé in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. Dat proef je in alles in dit 400 jaar oude eetcafé!

De vraag:
Ontwikkel een bedrijfsimago dat past bij ons 400 jaar oude eetcafé en de visie van twee (jonge) frisse eigenaren. Zorg ervoor dat wij onze brede doelgroep bereiken via verschillende media. Creëer moderne communicatiemiddelen met een nostalgisch tintje.

Bekijk de website

Resultaat

Sterke huisstijl
Yourstyledesign zorgt ervoor dat alle communicatie uitingen in dezelfde stijl worden ontworpen. Bij ieder nieuw communicatiemiddel bewaken we de uitstraling en zorgen we dat het optimaal op de doelgroep is afgestemd. Van menukaart tot flyer of cadeaubon tot nieuwsbrief.

De Vergulde Vos is digitaal volop aanwezig
Website, nieuwsbrief en social media zijn op een handige manier geïntegreerd in de nieuwe website, met gebruik van handige koppelingen. De website is uiteraard volledig responsive, gekoppeld aan Mailchimp (nieuwsbrieven) en bevat diverse handige widgets, waaronder een agenda functionaliteit.

Zo slim als een vos...

Met een goed doordacht ontwerp en een pakkende slogan. Gecombineerd met handige functionaliteiten (in de website en nieuwsbrief) heeft De Vergulde Vos zijn communicatie nu goed op orde.

De website is zo ontwikkeld dat hij volledig responsive (schaalbaar) is voor alle schermgroottes en apparaten. We hebben een nieuwsbriefkoppeling toegevoegd en een nieuwsbrief template ontwikkeld die gemakkelijk ingevuld kan worden. De klant kan deze zelf beheren of door Yourstyledesign laten onderhouden.

Tot slot kunnen de conversies en het gedrag van de websitebezoekers gemakkelijk geanalyseerd worden door middel van Google Analytics en periodieke analyse.