Klantvraag

Voor de Droomfabriek uit Leiden is slapen belangrijk. Zo belangrijk dat ze er elke dag mee bezig willen zijn, ze noemen zichzelf niet voor niets de ‘slaapspecialist’. Die passie voor hun vak (en voor slapen) is precies wat ons aansprak in de opdracht voor het ontwerp van een nieuwe webshop! De vraag: ontwerp een webshop die past bij de uitstraling van de winkel én bij ons uitgebreide, hoogwaardige assortiment. Zorg er ook voor dat de site gemakkelijk te beheren is.

Bekijk de website

Resultaten

Responsive design
Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet zodat bezoekers vanaf elk gewenst apparaat hun favoriete producten kunnen bestellen.

Filter opties
Door middel van een geoptimaliseerde 'filter widget' kunnen bezoekers binnen 3 klikken het gewenste product vinden.

Een website om van te dromen

De Droomfabriek bestaat al sinds 1901 in Leiden en is specialist op het gebied van slaap- en opbergsystemen. De slaapspecialisten bieden advies met persoonlijke aandacht en de winkel is bovendien zeven dagen per week geopend. Volop usp’s dus! En stuk voor stuk punten die op de nieuwe website duidelijk naar voren moesten komen. Dat is gelukt: dankzij de rustige lay-out wordt direct op de homepage duidelijk waarom iedereen die een goed bed zoekt, zijn dromen bij deze Leidse winkel kan laten uitkomen.

De webshop is gevuld met een veelvoud aan bedden en kasten van prominente en hoogwaardige merken. De uitgebreide zoekfunctie en professionele productinformatie over het assortiment, zorgen ervoor dat de expertise van het bedrijf ook op de website goed naar voren komt. Zoals projectleider Mitchell stelt: “Het team van de Droomfabriek (het dreamteam?) kan de site en het assortiment zelf onderhouden en heeft de content dan ook zelf verzorgd. Hierdoor zijn ze superflexibel in het gebruik van de site en kunnen ze hun positie als slaapspecialist versterken.”