Bureau Tromp

Bureau Tromp leert organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen zij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek.

Vraag

Vindbaarheid verbeteren en technische realisatie van diverse website en koppelingen maken met o.a. Whiteworks, Mailchimp automation en Email reminders.

Bekijk de website

Onze oplossing

Om de vindbaarheid van websites te verbeteren, moet eerst een duidelijk plan op basis van een zoekwoordenstrategie aanwezig zijn. Samen met Bureau Tromp is besloten om voor meerdere belangrijke zoektermen relevante content te gaan schrijven en publiceren op o.a. websites en social media. Daarnaast is kennisdeling een belangrijk onderdeel van de (web)strategie. De belangrijkste websites zijn tevens behoorlijk geautomatiseerd met e-mail reminders voor trainingen, optie en aanmeldingen voor trainingen die communiceren met het CRM systeem en e-mailmarketingtool Mailchimp.

Yourstyledesign helpt ons op proactieve wijze bij het verbeteren van onze online dienstverlening. Onze vragen en verzoeken worden direct opgepakt en er wordt duidelijk gecommuniceerd over wanneer iets wordt opgeleverd. Yourstyle heeft inmiddels meer dan 10 websites voor ons opgeleverd, waaronder ook een aantal complexe. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. En als er een keer iets niet helemaal goed gaat, dan wordt het vaak direct aangepast. Pluspunt: je hebt vaak direct de juiste persoon aan de lijn ipv dat je 3 keer wordt doorverbonden. Kortom: een prima dienstverlening.

Resultaat

Schaalbare websites: De klant heeft volledige controle over zijn / haar websites en alle 12+ websites werken in de backend hetzelfde. Het framework is verder ontwikkeld volledig responsive gebouwd.

CRM, reminders & cross-selling: De doelgroep heeft vrijblijvend de keuze om trainingen in optie te nemen of te boeken, worden automatisch op de hoogte gebracht en krijgt per kwartaal nieuwe kennis toegezonden. Als trainingen gevolgd en afgerond zijn hebben zij de mogelijkheid om vervolgtrajecten voor scherpere prijzen te volgen.

Conversie optimalisatie: Bij Bureau Tromp is het erg belangrijk om de conversies en het gedrag van de websitebezoekers te analyseren. Door middel van het testen van vele marketingtools op de markt en daarbij voor de beste branche specifieke opties te kiezen wordt de conversie geoptimaliseerd.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Mitchell Bakker - Online media specialist

Maak een afspraak!

Bureau Tromp