Bickels

BICKELS is snacken zoals het bedoeld is. Snacks van BICKELS zijn op traditionele wijze bereid en daardoor ouderwets lekker. Maar het is vooral onze passie voor smaak die het verschil maakt tussen een gewoon kroketje uit de muur en de ambachtelijke snacks van BICKELS.

Vraag

Bedenk een nieuwe naam en zet een complete (merk)identiteit met communicatie-uitingen in de markt voor een nog niet bestaand (snack)merk. Een uitdaging die wij met twee handen hebben aangepakt!

Yourstyledesign heeft ons de afgelopen 2 jaar geholpen met het ontwikkelen van een informatieve internetsite, met bijbehorende foto's en onze laatste menukaart bij Lunchcafe Mezzo Mezzo. Voor Bickels snacks hebben zij onze totale huisstijl ontworpen, rond onze verbouwing en heropening! Ook regelen zij onze flyers en de verspreiding hiervan, naar volle tevredenheid. Al deze zaken kwamen netjes binnen de afgesproken periode voor elkaar! Kortom hier schrijft een tevreden klant.

Resultaat

Strategie & identiteit: Elk merk begint met een sterke merkstrategie. Waar sta je voor en wat wil je uitstralen? Als extra uitdaging kregen we mee: een stoer imago neer te zetten, wat later ook gefranchised kan worden. Vanuit deze gedachte zijn we na een creatieve brainstorm op de naam Bickels gekomen. Samen met de klant is er ook een echte stoere 'Bickels-burger' ontwikkeld om het merk iets unieks te geven.

Verhaal: Bij een goede strategie en het neerzetten van een identiteit hoort een sterk verhaal. Op basis van de naam en de kernwaarden van Bickels is een uniek verhaal gemaakt. Dit verhaal maakt Bickels authentiek en persoonlijk. Om het merk eenheid uit te laten stralen, komt het verhaal terug op de meeste communicatiemiddelen en productverpakkingen van Bickels.

Creatie: Om het merk een sterke uitstraling te geven hebben we diverse online en offline communicatiemiddelen ontwikkeld. Van productverpakkingen, flyers, posters en menukaarten tot online website en gevelreclame.

Interactie: Om te zorgen dat de klant zich betrokken voelt bij het merk Bickels worden er regelmatig nieuwe aanbiedingen gemaakt. Daarnaast wordt de klant op de hoogte gehouden via Facebook en is het sinds kort ook mogelijk om te bestellen via Thuisbezorgd.nl.

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Luuk van Amsterdam - Grafisch ontwerper

Maak een afspraak!

Bickels