Azzurro Wellness is een lifestyle club voor levensgenieters. In het schitterende gebouw nabij het Noordwijkse strand kan jong en oud terecht voor fitness, sport én spa & wellness.

Vraag:

Azzurro Wellness was als klant van Yourstyledesign’s partnerbedrijf Fit2gether al een goede bekende. Dankzij een brutale pitch met een tof ontwerp mocht Yourstyledesign ook aan de slag met de nieuwe website voor de luxe wellnessclub.

Bekijk de website

Onze oplossing

Azzurro Wellness wil haar members een adembenemende sport- en wellness-ervaring bieden. Hoe een (nieuwe) website kan bijdragen aan een gevoel van luxe? Bijvoorbeeld door het lesrooster zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te maken. En door de mogelijkheid te bieden om direct een lesreservering te kunnen plaatsen. Ook voor de bezoekers die met een dagpas naar de wellnessclub komen, is het gemak waarmee dit kan worden gepland vaak doorslaggevend. Al deze wensen waren leidend bij het ontwerp van de site. Dit betekent dat er extra veel aandacht is besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de site.

Niet alleen op het gebied van gebruikersgemak was een luxe gevoel leidend, ook qua vormgeving hebben we deze look & feel doorgevoerd. Zoals ontwerper Luuk het zegt: “We wilden de luxe die je voelt als je de lifestyle club binnenstapt, ook online zichtbaar maken. Daarom hebben we het ontwerp van de website heel licht, luchtig en clean gehouden. De combinatie van dit design met de fotografie en uitstraling van Azzurro geven een schitterend resultaat!”

Geoptimaliseerd voor mobiel om het reserveren van lessen en het checken van lesroosters zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het roosteroverzicht start altijd op de huidige dag; zoeken is dus nooit nodig.

Lessen en sessies met personal trainers zijn voor leden direct te reserveren.

De beschikbaarheid van lessen wordt realtime bijgehouden voor het maken van online reserveringen.