Online marketing strategie

Een website is vaak onderdeel van een online marketingstrategie. Hierbij horen landingspagina’s, banners, sociale media zoals Facebook en alle andere vormen van de online aanwezigheid van uw bedrijf. Yourstyledesign helpt bij het maken van een doelgericht online marketingplan voor al deze mogelijkheden. Wij ontwerpen uw huisstijl, advertenties en website, zodat er qua beeld een eenheid is binnen de marketingstrategie. Ook kijken wij hoe we uw bedrijf bij uw doelgroep onder de aandacht kunnen brengen. Neem voor meer informatie over het ontwerpen van uw online marketing en advies over de online strategie contact op met Mitchell.

Online adverteren

Vindbaar op internet

Online marketing is alles waarmee uw bedrijf zichtbaar is op internet. Denk bijvoorbeeld aan online banners en advertenties. Yourstyledesign zorgt voor een eenduidige uitstraling binnen al uw online marketinginspanningen. Nadat u vindbaar bent op internet is uw belangrijkste doel conversieoptimalisatie. Inderdaad: geld verdienen.

Een website is vaak onderdeel van een online marketingstrategie. Hierbij horen landingspagina’s, banners, sociale media zoals Facebook, Google plus, LinkedIn en alle andere vormen van de online aanwezigheid van uw bedrijf. Yourstyledesign helpt bij het creëren van een doelgericht online marketingplan voor al deze mogelijkheden.

Vindbaar in Google

Zoekmachine optimalisatie

Er zijn manieren om beter gevonden te worden op Google. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken krijgt u zonder advertenties een hogere ranking in de Google zoekresultaten. Zo klikken klanten eerder op uw website dan op die van de concurrent. Nadat u vindbaar bent op internet is uw belangrijkste doel conversieoptimalisatie. Inderdaad: geld verdienen.
meer over zoekmachines

Social Media

Gebruik social media

Social media zijn online media die mensen met elkaar in contact brengen. Maar het zijn ook plekken waar bedrijven met hun klanten in contact kunnen komen. Zo komt de klant dichterbij en kunt u hen persoonlijk bereiken. Daarnaast kunt u gemakkelijk targetten op leeftijd, geslacht, inkomen, plaats…
meer over social media


geschreven door
Mitchell Bakker
mitchell@yourstyledesign.nl

Kennis Secties

  • Grafisch (10)
  • Marketing (8)
  • Optimalisatie (3)
  • Projecten (2)
  • Strategie (14)
  • Websites (9)
  • Wordpress plugins (1)