Door de ogen van Mariska #3

Door de ogen van Mariska #3

Stage lopen bij Yourstyledesign.

Dit zal mijn laatste blog worden voor Yourstyledesign, tenminste over mijn stageperiode. De laatste maand is ingegaan en de afgelopen maanden heb ik ontzettend veel gedaan. Waar zullen we beginnen? In mijn laatste blog vertelde ik jullie dat er twee grote brochures in de maak waren en die zijn nu beiden afgerond. Voor een van de twee brochures heb ik de coverfoto en de foto’s van het personeel mogen maken. Wat ik echt fantastisch vond. Over het algemeen heb ik erg genoten van de fotografie-opdrachten die ik kreeg. Halverwege december heb ik ook foto’s mogen maken voor een lifestyle- en voedingscoach. Geloof me, voedsel fotograferen is zo slecht nog niet. Persoonlijk vind ik het altijd om op te eten en kleurrijk is het ook nog.

Al in een van de eerste weken van mijn stageperiode ben ik begonnen aan mijn stageverslag. Tijdens mijn vorige stage kwam ik erachter dat het aardig wat tijd kost, dus besloot ik om deze keer een goede planning te maken en al op tijd te beginnen met een onderzoek. Over de keuze voor concept, thema en verhaallijn moest flink nagedacht worden en ook de manier waarop het uitgewerkt wordt moet ik allemaal bedenken. Mijn concept was tijd, dat leek me wel mooi aangezien dit de laatste stage is en ik hierna moet afstuderen. Ook reistijd en de dagindeling heb ik in mijn verslag verwerkt. Het verslag zal beoordeeld worden door Luuk, die mij deze periode begeleid heeft en door mijn begeleider van school. Ze zullen deze beoordelen met een onvoldoende, voldoende of een goed. Ik ben zelf zeer tevreden, aangezien ik mijn eigen stijl er goed in heb kunnen verwerken.

blog_3

Deze periode heb ik de social media kanalen onder mijn hoede genomen. Ik heb samen met Paulien, de tekstschrijver van Yourstyledesign een contentplanning gemaakt. Waar we een overzicht hebben gemaakt voor het aankomende jaar. Dit was een grote uitdaging, je bent gestructureerd bezig en denkt over veel dingen na. Ik heb hier ook onderzoek naar gedaan, wie gebruiken er allemaal social media? Welke kanalen zijn het best geschikt voor welk type berichten? Op welke tijden kun je het best een bericht delen? Dit onderzoek heb ik ook meegenomen in mijn stageverslag, wat erg handig was.

Ik kan jullie vertellen dat ik nog steeds fiets, elke dag nog steeds die 20 km. Volgens mij ben ik nu 3 keer met de bus geweest en de andere dagen netjes met de fiets. Door weer en wind heen. Helaas heb ik mijn rijbewijs nog niet gehaald, ik hoop dat ik dat kan afsluiten voordat mijn periode op school weer begint. Dan kan ik helemaal blij en fris aan de afstudeerperiode beginnen.

Dan was dit het wel denk ik, ik wil jullie bedanken voor het lezen van mijn persoonlijke blogs. Hopelijk vonden jullie mijn blogs ook leuk om te lezen, en zo een kijkje te kunnen nemen achter de schermen tijdens mijn stage. In mijn stageverslag heb ik alle mannen van Yourstyledesign al bedankt en dat zal ik straks als ik weg ga ook doen, maar bij deze nogmaals, BEDANKT! Wellicht tot snel!?

Mariska van der Haven


geschreven door
Mariska van der Haven
mariska@yourstyledesign.nl

Kennis Secties

  • Grafisch (10)
  • Marketing (8)
  • Optimalisatie (3)
  • Projecten (2)
  • Strategie (14)
  • Websites (9)
  • Wordpress plugins (1)