Door de ogen van Mariska. #2

Time flies when you’re having fun

Er zijn alweer 6 weken voorbij van mijn stageperiode. Waarom gaat de tijd zo snel? Straks is het Sinterklaas en staat Kerst ook weer voor de deur. Voordat ik het weet is het eind januari en moet ik er vandoor. Maar zo ver zijn we nu nog niet. In de afgelopen weken heb ik natuurlijk niet stil gezeten, dus bij deze wil ik jullie even bij praten. Want ik heb heel veel leuke dingen mogen doen!

Een paar weken terug heb ik een flyer en beursstand mogen ontwerpen voor Fit2Gether. Enkele weken later hebben we de beurs bezocht. Altijd leuk om je werk te zien. Natuurlijk weer heel anders dan dat je het op je beeldscherm bekijkt. Op mijn vorige stage ben ik ook al eens naar een beurs geweest, dus ik was er nu inmiddels wel wat meer aan gewend om mijn werk groter te zien.

Ook ben ik aan mijn eerste huisstijl begonnen welke jullie over een tijdje vast zien verschijnen. Ik mocht gelijk bij het eerste klanten gesprek zijn, en dat vond ik tof, het is leuk om betrokken te zijn bij de opdracht. Het moodboard en de mindmap, heeft Luuk tijdens de meeting besproken en toegelicht. Maar bij de logo-presentatie en het website ontwerp heb ik het woord mogen voeren. Hier leer ik het meest van. (En natuurlijk ontzettend leuk dat Yourstyledesign mij die kans geeft.) Binnenkort mag ik ook mijn hobby fotografie gaan toepassen in de praktijk, dus daar zal vast iets moois uit gaan komen.

Momenteel lopen er 2 grote brochures waar Luuk en ik de afgelopen tijd erg druk mee zijn geweest. Beide zijn het brochures met meer dan 500 producten. Voor één van de twee ga ik volgende week ook foto’s maken. Ik kijk erg uit naar het eindresultaat.

Mijn stagedocent van school is langs geweest, om kennis te maken met het bedrijf. En om te kijken hoe het tot nu toe allemaal gaat. Mijn stageverslag moet ik inleveren in december en daar ben ik nu maar alvast een beetje aan begonnen. Mijn concept wordt: Tijd. Ik zal in mijn verslag: mijn stageperiode in het algemeen naar voren brengen, hoe ik mijn dag in deel en jaargetijden die voorbij komen bespreken in deze periode. Daarnaast moet ik uitwerken hoe ik mijn toekomst hoop in te vullen.

Oh en zo’n 3 weken terug alweer hebben we nog een BBQ gehad met het team van Yourstyledesign en Fit2Gether. Het was heerlijk weer en hebben een gezellige avond gehad. Dus dat was een goed begin van mijn stageperiode, gezellig met het team.

Ik heb ook mijn eerste fietstocht in de regen mogen meemaken, voor de mensen die er nieuwsgierig naar zijn. 10 km door de stromende regen, en blijven lachen natuurlijk! Ik hoop over een tijdje mijn rijbewijs te halen en dan kan ik altijd nog met de scooter of auto.

Benieuwd naar meer? Houd mijn blogs dan zeker in de gaten. Ook kun je ons volgen op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te worden gehouden van de leukste projecten die lopen bij Yourstyledesign.

Tot snel,
Mariska.


geschreven door
Mariska van der Haven
mariska@yourstyledesign.nl

Kennis Secties

  • Grafisch (10)
  • Marketing (8)
  • Optimalisatie (3)
  • Projecten (2)
  • Strategie (14)
  • Websites (9)
  • Wordpress plugins (1)