ONZE AANPAK
NAAR UW SUCCES!

Alles wat wij doen, doen we vanuit een gedachte. Zo zorgen wij dat alles wat we maken u ook echt wat oplevert. Als basis hiervoor ontwikkelen we samen (met u) een sterke (merk)strategie die u helpt bij het behalen van doelstellingen en het bepalen van uw verhaal en koers.

Vanuit een strategie ontwikkelen wij uw communicatie-uitingen en daarmee creëren wij interactie met uw doelgroep. Yourstyledesign analyseert de processen binnen uw bedrijf en stuurt indien nodig bij. Wij streven naar optimale ondersteuning en langdurige samenwerking.

Samen zorgen wij dat brochures, mailings, een website en campagnes daadwerkelijk resultaat opleveren. Dit bereiken wij door te werken vanuit onze vaste aanpak, welke garant staat voor structuur, kwaliteit en succes.

STRATEGIE, CREATIE en INTERACTIE bepalen uw succes!

STRATEGIE ALS STARTPUNT

Een goed doordachte strategie is het startpunt voor offline en online succes. Daarom begint uw traject met een grondige analyse van uw bedrijf, product(en)/dienst(en) en doelgroep(en). Heeft u de Core business, usp’s, customer journey en KPI’s helder voor ogen? Dat is de basis voor het bouwen aan een herkenbare identiteit en het creëren van een sterk merk!

BEDRIJFSPROFILERING

Wie is en waar staat uw bedrijf voor?

CUSTOMER JOURNEY

Via welke kanalen vindt u klanten?

HET VERHAAL

Wat is uw bedrijfsverhaal?

CREATIE

Yourstyledesign is specialist op het gebied van design en interactie. De medewerkers van YSD volgen de laatste trends op het gebied van grafisch ontwerp, IxD (interaction design), UXD (User Experience design) en MD (Material design Google). Wij ondersteunen u full-service bij het creëren van uw communicatiemiddelen en het kiezen van communicatiekanalen. Vanuit een (merk)handboek en promotieplan werken we voor u gestructureerd de offline en online communicatiemiddelen uit.

HUISSTIJL ONTWIKKELING

Valt uw visuele identiteit op?

PROMOTIEMIDDELEN

Meet u het bereik flyers of brochures?

WEB ONTWIKKELING

Zijn uw systemen slim gekoppeld en tijdsbesparend?

INTERACTIE

De strategie en creatie fases zijn doorlopen, tijd voor actie! Onze professionals weten precies hoe ze offline media en online marketing kunnen inzetten om klanten te boeien én binden. Via (remarketing)banners, social media marketing en slim gebruik van SEA en SEO, verbeteren we de vindbaarheid op internet (Google) en creëren we de juiste contactmomenten met de doelgroep.Het belangrijkste onderdeel van interactie is het delen van content. In een promotieplan neemt Yourstyledesign op via welke (multi)kanalen op welk moment, offline en online kennis gedeeld wordt.

CONTENT MANAGEMENT

Wie beheert content voor websites en social media?

(ONLINE) MARKETING

Bent u (betaald) vindbaar in zoekmachines?

RECLAME CAMPAGNES

Zijn uw campagnes origineel en activerend?

ANALYSE & BIJSTURING

Door data en communicatie te analyseren, monitoren we de werking van de verschillende vormen van interactie met de doelgroep. Communicatie is een continu proces. Gezamenlijk houden we de vinger aan de pols en sturen we waar nodig bij.

Tot slot adviseren we over nieuwe kansen die in de toekomst in het vizier komen. Want hoe dichter u bij uw doelstellingen komt, hoe mooier de nieuwe doelen zijn die binnen bereik liggen. De lat kan altijd hoger!

STATISTIEKEN

Meet u offline en online activiteiten?

ANALYSE

Welke cijfers zijn voor u het belangrijkst?

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Hoe zorgt u voor meer aankopen of leads?

Benieuwd hoe wij uw organisatie succes bezorgen?

Adwin van Trigt - Strategie en marketing

Maak een afspraak!

Aanpak